Diensten

Afbraakwerken

Afbraakwerken

De traditionele sloophamer kreeg bij Baldewijns het gezelschap van een breed arsenaal moderne machines en technieken. Dit in combinatie met de jarenlange ervaring, laat ons toe om de meest complexe afbraakprojecten veilig en met de grootste zorg voor het milieu af te handelen.

Meer informatie
Containers

Containers

Alle open afzetcontainers van 8 tot 35m³ kunnen bij Baldewijns & Co worden gehuurd.
Voor het plaatsen, ophalen en verwerken van het afval geven wij u op voorhand één totaalprijs.
Rechttoe, rechtaan, zonder verrassingen. Alles netjes volgens de afspraken. 

Meer informatie
Freeswerken

Freeswerken

Voor het uitvoeren van freeswerken investeerden we in een vijf tal verschillende types frezen waardoor we met elk van onze kranen een oplossing op maat kunnen bieden voor de desbetreffende werf.

Meer informatie
Grondwerken

Grondwerken

Van een particuliere kelder tot een gigantische ondergrondse parking: wij kunnen bergen verzetten! Wij graven af waar u vanaf wil, en vervoeren dit naar onze eigen verwerkingseenheid. Ook voor de aanleg van wegenis, taluds of tuinen komen onze lasergestuurde machines graag in actie.

Meer informatie
Klinker- en infrastructuurwerken

Klinker- en infrastructuurwerken

Voor het aanleggen van verhardingen voor wegen, parkings, bedrijfsomgeving of riolering (in beton, PVC of PE), is Baldewijns zowel in asfalt als klinkers uw ‘one stop shop’. 

Meer informatie
Recycling

Recycling

Betonpuin, asfalt, gemengd puin of een grote berg grond met stenen… Baldewijns weet er raad mee. Deze afvalstromen worden op onze breekwerf met betoncentrale omgevormd tot Copro-gekeurd funderingsmateriaal, zoals stabilisé of magere beton.

Meer informatie
Slibtransport

Slibtransport

Hebt u een eigen water­zuiveringsinstallatie en moet het (ontwaterd) slib extern verwerkt worden? Of is uw bedrijf actief in de voedingssector en bent u het organisch afval liever kwijt dan rijk? Baldewijns heeft zich al vele jaren specifiek toegelegd op het transport van deze restfracties.

Meer informatie
Transport

Transport

Van punt a naar b, zo simpel is transport allerminst. De technologie heeft ook hier haar intrede gedaan. Boordcomputers, weegsystemen, track & trace… Een vrachtwagen van Baldewijns heeft alles aan boord om de efficiëntie van uw opdrachten te verhogen.

Meer informatie
Waterbouw

Waterbouw

Ons machinepark met de nodige toebehoren kan zich ook uitleven in de waterbouw, meerbepaald voor aanpassingswerken aan sluizen, verbredingen van kanalen, baggerwerken en dergelijke.

Meer informatie